O nama

Tko smo i kako vam
možemo pomoći?

Tko smo i kako vam možemo pomoći?

Superstroj Studio je arhitektonski ured iz Rijeke koji se od svog osnutka 2017 godine, bavi izradom modernih arhitektonskih i interijerskih rješenja.

Primarni zadatak ureda je stvaranje kvalitetne arhitekture povezane kontekstom u kojem se nalazi, te omogućiti nove ambijentalne i kvalitativne vrijednosti svojim budućim korisnicima.

Cilj je kreativnim i multidisciplinarnim pristupom riješavati izazove struke. Raspon našeg arhitektonskog djelovanje uključuje: izradu projektne dokumentacije uključujući idejne, glavne i izvedbene projekte, izrada urbanističkih i arhitektonsko-urbanističkih studija, savjetovanje klijenata kroz parametre gradnje i investicije te izrada procjene isplativosti. Također izvodimo poslove vezane za ishođenje potrebnih dozvola te vođenje projektnog i stručnog nadzora nad gradnjom.

Iskustvo, stručnost i povjerenje

Sve projekte izrađujemo digitalno koristeći BIM operativni sustav, koji kroz modeliranje i oblikovanje u 3D omogućuje svakom klijentu da virtualno zakoračiti u svoj novi dom ili poslovni prostor.

Surađujemo sa stalnim timom projektanata iz područja geodezije, elektrotehnike, građevinskih konstrukcija, projektantima hidrotehničkih i termotehničkih instalacija, projektantima zaštite od požara, zaštite na radu i geomehanike.

Naše usluge prilagođavaju se potrebama naših klijenta kreirajući personalizirane građevine i interijere, te pritom ostvarujući naše kreativne ambicije.

Superstroj studio tim čine arhitekti i dizajneri koji su svoja obrazovanja stekli na arhitektonskim fakultetima u Hrvatskoj, Sloveniji i Italiji. Svojim radnim iskustvima u Hrvatskoj i inozemstvu doprinose različitosti te obogaćuju kvalitetom i spektrom djelovanja ureda.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Sažetak projekta:
Projekt se sastoji od ulaganja u 2 sustava koji će omogućiti smanjenje troškova rada i povećanje produktivnosti poslovanja, unaprjeđenje procesa poduzeća, optimiziranje poslovnih procesa te integriranje poslovnih funkcija, povećanje konkurentnosti poduzeća Superstroj studio d.o.o., te u konačnici povećanje prihoda od prodaje i nova zapošljavanja. Sustavi u koje se planira uložiti su ERP i BIM. ERP i BIM su sustavi koji su nastali sa svrhom osiguranja novih tržišta, bolje povezanosti s klijentima, ostvarivanje kvalitetne usluge prema kupcima, omogućavanje predviđanja sezonskih odskakanja te učinkovito vođenje sustava nabave i održavanja zalihe robe u optimalnom odnosu na potraživanja.

Naziv projekta:
“Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti tvrtke Superstroj d.o.o. kroz uvođenje BIM i ERP procesa”

Naziv poziva na dostavu projektnih prijedloga:
POBOLJŠANJE KONKURENTNOSTI I UČINKOVITOSTI MSP-a KROZ INFORMACIJSKE I KOMUNIKACIJSKE TEHNOLOGIJE (IKT) – 2

Naziv Korisnika:
Superstroj studio d.o.o.

Ukupni prihvatljivi troškovi (HRK):
262.339,00 kn

Ukupna bespovratna sredstva (HRK):
170.520,35 kn

Intenzitet potpore:
65%

Razdoblje provedbe projekta:
17.8.2020. – 17.8.2020.

Kontakt osoba za više informacija:
Dean Klemenc

Više o EU fondovima | Više o Operativnom programu Konkurentnost i kohezija